Graph not transitioning as expected

Graph not transitioning as expected

PostPosted by TonyLi » Fri Jul 06, 2012 10:49 am

Andy,

My state machine isn't transitioning the way I expect. Can you identify what I'm doing wrong?

Image

Full size: https://dl.dropbox.com/u/7669211/SAGE_CoverRight.png

The current state is CoverIdleRight. If two conditions trigger, it should transition to CoverMoveRight. Those conditions are true, but it's still in CoverIdleRight.

I've tinkered around with this so much that I'm hoping I'm just missing something obvious in the logic now.

Thanks,
Tony
TonyLi
 
Posts: 18
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:11 am

Re: Graph not transitioning as expected

PostPosted by AlteredReality » Sat Jul 07, 2012 9:38 pm

Thanks for posting with the screenshot. Looking at that, I would assume there is an issue with chaining the two conditions together. That is something that I have not done a lot, so I think it might have issue. I'll try and reproduce your graph and bug sometime this weekend and see if I can resolve the bug. I'll update when I figured it out.
Andy - Altered Reality
AlteredReality
Site Admin
 
Posts: 118
Joined: Fri Jan 06, 2012 8:31 pm

Re: Graph not transitioning as expected

PostPosted by AlteredReality » Sun Jul 08, 2012 3:21 pm

I have fixed this bug locally, and I will submit the fix as Sage 1.5.4 later tonight. Sorry about any inconvenience!
Andy - Altered Reality
AlteredReality
Site Admin
 
Posts: 118
Joined: Fri Jan 06, 2012 8:31 pm

Re: Graph not transitioning as expected

PostPosted by AlteredReality » Sun Jul 08, 2012 7:44 pm

Sage 1.5.4 has been submitted. If you purchased through our website, you should have the update in your email. If you purchased through the Asset Store, it is currently pending approval and should be released soon. Let me know if you need anything else! :D
Andy - Altered Reality
AlteredReality
Site Admin
 
Posts: 118
Joined: Fri Jan 06, 2012 8:31 pm

Re: Graph not transitioning as expected

PostPosted by TonyLi » Tue Jul 10, 2012 7:10 pm

Thanks! Interestingly, chaining conditions worked on one state machine (cover facing left) but not another (cover facing right). I'll download 1.5.4 and give it a try. Thanks again for the really quick turnaround.

Tony
TonyLi
 
Posts: 18
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:11 am

Re: Graph not transitioning as expected

PostPosted by TonyLi » Wed Jul 18, 2012 12:13 pm

Just wanted to let you know that chained conditions are working fine in 1.5.4. Thanks again!
TonyLi
 
Posts: 18
Joined: Sun Apr 08, 2012 10:11 am

Re: Graph not transitioning as expected

PostPosted by AlteredReality » Thu Jul 19, 2012 9:28 pm

Awesome, great to hear! Let me know if you need anything else!
Andy - Altered Reality
AlteredReality
Site Admin
 
Posts: 118
Joined: Fri Jan 06, 2012 8:31 pm


Return to Questions and Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


Style by Gokinstudio | Free forum hosting by ProphpBB | Software by phpBB | Report Abuse | Privacy
cron